RockStation

Május végén jön a Lords Of Chaos DVD

2019. április 03. - theshattered

lords-of-chaos-still-2_24175749577_o.jpgAlig három héttel a magyarországi bemutató után, hogy pontosan legyünk, május 28-án hivatalosan is DVD kiadást kap a korai norvég black metal szinterét bemutató játékfilm, a Jonas Åkerlund rendezte Lords Of Chaos, magyarul A Sötétség Gyerekei. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a nemzetközi kiadással egy időben a magyar piacra is bejön-e a korong, annyi tuti, hogy itthon a mozis vetítések május 9-én indulnak be.

A fizikai formátum kedvelői számára a film maga kétféle kiadásban lesz elérhető, a besorolás nélküli, Blu-ray / DVD kombós verzió 118 perces lesz és további tizenegy kisfilmet is rejteni fog, míg a szimpla, besorolással rendelkező csomag csupán a film 116 perces verzióját fogja rejteni. Ismételten: egyelőre a magyar kiadásról nincs semmi infó, feltehetőleg, ha lesz is, később lesz.

lordsofchaosposter2018_638.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5914734885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum