RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.14

2019. április 07. - sunthatneversets

zb2018.jpgEheti dalmegosztásunkban súlyos pszihedelia, súlyos hardcore, doomos zakatolás, desert rock titánok és magyar szupergrupp egy szólóprojektben.

TRONOS - JUDAS CRADLE

A jövő hét péntekén fog megjelenni a súly és a pszichedelia határmezsgyéjén mozgó Tronos bemutatkozó lemeze, a Celestial Mechanics. A trióban olyan arcok zenélnek, mint Shane Embury (Napalm Death, Brujeria), Dirk Verbeuren (Megadeth, ex-Soilwork) és a neves producer, Russ Russell. A csapat most kiadta a második lemezelőzetes tételt, a Judas Cradle-t.


RINGWORM - ACQUIESCE

A clevelandi Ringworm is beizzítja a rakétákat. Új lemezük a Relapse gondozáásban jön május 3-án Death Becomes My Voice címmel. Erről álljon itt fentebb egy nehézsúlyú versenyző Acquiesce címmel.


SPIRIT ADRIFT - TORTURED BY TIME

Doomos zakatolás, kiváló énektémák. Ez a Spirit Adrift. A phoenixi négyes új lemeze május 10-én Divided By Darkness címmel, melyről már a második dalt tették közzé és Tortured By Time a címe.


NEBULA - WITCHING HOUR

Egy igazi desert-rock titán is új albummal jelentkezik, mégpedig 10 év után. A Nebula új lemez Holy Shit címmel érkezik és új dal is tudunk már róla mutatni Witching Hour címmel.


ZOLI BAND - BUDAPEST MY LOVE

Megjelent a magyar származású amerikai énekes, Téglás Zoli (IGNITE, ex-Pennywise, ex-The Misfits) saját nevét viselő Zoli Band zenekarával elkészített Santa Monica című második nagylemeze. A Zoli Band pár év kihagyás után most ismert magyar zenészekkel lehelt új életet szólóprojektjébe: a zenekar Lukács Peta (Bikini), Szebényi Dani (Kowalsky meg a Vega) és Szűcs Péter (Superbutt) tagokkal kiegészülve vált magyar “szupergrouppá” ebben a teljesen új felállásban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1514741689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum