RockStation

Pincemély zenék májusban az Aurórában

2019. április 11. - sunthatneversets

leechfeast.jpg

Májusban 3 bulival fog visszatérni a Tukker booking egyszemélyes szervezőcsapata, amiből a harmadik 29-én kerül megrendezésre szintén az Auróra klubjában.

Ismerősen csenghet pár embernek a holland Leechfeast neve, hiszen kétszer is jártak már nálunk (legelőször pont az Aurórában), és mindkét alkalommal a földdel tették egyenlővé a helyet. Gond nélkül Európa egyik legkeményebb sludge bandájáról beszélhetünk, ha szóba jön a nevük, hiszen nem elég, hogy a tavaly kiadott Neon Crosses minden szempontból rájuk szegezte a kemény zenei médiumok és rajongók figyelmét, de igazán élőben demonstrálja a zenekar, hogy mire is képes valójában.

Az USA-ból nemrég visszatért négyes a tavasz folyamán tervezi megjelentetni a soron következő anyagát, ami egy EP lesz és a Village Creep címre fog hallgatni.

Ám az este még mindig tartogat meglepetéseket, hiszen Szöulból nem más, mint Octopoulpe fogja tönkretenni a hallójáratokat egyszemélyes őrületével. A multifunkciós úriember egyszerre képes ura lenni a gitárnak, a dobnak, illetve az elektromos, vizuális elemeket is ő tartja életben, és eme zsenialitás élőben csak sokszorozódni fog. A 2017-es kiadású Man Won lemezre mindenképpen érdemes rámenni, ha éled a The Locust, a Daughters, vagy a Lightning Bolt-féle gyönyörűségeket.

Hazai részről az Oakenes srácok fognak odacsapni mindenkinek, akik nemsokára Európa turnéra indulnak és ezen a koncerten minden bizonnyal a turnéból merítkezve fognak maradandó élményeket okozni. A bulinak este 10-ig vége kell, hogy legyen, ezért pontos kezdés várható! Start: 20.00, Támogatás: 1500 HUF. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4214757507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum