RockStation

Death By Design - Új dallal jelentkezett a Diamond Head

2019. április 26. - theshattered

0228diamondhead.jpgImmár a második előzetes tételt tette közzé a Diamond Head a május 24-én megjelenő legfrissebb nagylemezéhez, a The Coffin Trainhez. Brian Tatleréknek ez már a második albuma lesz Rasmus Bom Andersen énekével és az első, amin Dean Ashton basszer játéka hallható. A Death By Design, valamint a már korábban kiadott Belly Of The Beast videóját az alábbiakban találjátok meg.

thecoffintrain.jpg
1. Belly of the Beast
2. The Messenger
3. The Coffin Train
4. Shades of Black
5. The Sleeper (Prelude)
6. The Sleeper
7. Death By Design
8. Serrated Love
9. The Phoenix
10. Until We Burn

Brian Tatler: "A Death By Design a második dal az új Diamond Head albumról, a hamarosan megjelenő The Coffin Trainről. A dal az én stúdiómban kezdett életre kelni még 2015-ben. Megvolt a magas E húron lévő nyitóriff, akköré akartam a dalt felépíteni. Elküldtem a demót Rasmusnak, aki egy verze riffet adott hozzá. Dolgoztunk a felépítésén, aztán 2017-ben felvettünk egy új demót, mielőtt elvittük volna a próbaterembe. Egy négyütemnyi gitárszóló van benne, amit Ras laptopjára vettünk fel egy hotelszobában, amikor turnén voltunk. Egy újabb első a Diamond Head életében!"

Rasmus Bom Andersen: "A címmel ellentétben a Death By Design nem a halálról, hanem az életről szól. Arról, hogy válaszd az életet, a saját ösvényedet, a saját szabályaidat. Hogy mondj nemet az óriási mókuskerében való megrohadásra és az előre kitalált 'jó élet' lista teljesítésében való megfulladásra. Így amikor majd befejezed a Földön és elindulsz a tűz felé, egy nagy mosollyal mondhatod, hogy a saját utadat jártad és pokoli jó móka volt!

Ezúttal több videót készítettünk, mint a zenekar valaha tette egy új album megjelenése előtt. A Death By Design videóját elég nehezen tudtuk összehozni. Nem igazán volt hollywoodi költségvetésünk a produkcióra, de a rendező, Russell Cherington nagy segítségünkre volt, hogy egy nagyon fantasztikus videó legyen belőle. Olyan valamit akartunk készíteni, ami emlékeztet a pokolba való alászállásra és követi a szöveg mondanivalóját is. Reméljük, mindenkinek tetszeni fog a második kislemezes dal és videója, ami talán majd inspirál titeket, hogy a saját szabályaitok szerint éljétek az életet!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9714786360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum