RockStation

Jön a tizenegyedik Hate-album, új dalt is mutatunk róla!

2019. április 27. - theshattered

hate-2019.jpgJúnius 14-én hozza ki a Metal Blade a lengyel death / black metalos szcéna egyik veteránjának, a Hatenek a legújabb nagylemezét, az Auric Gates Of Velest. A kvartett egy dalt, a Sovereign Sanctityt már be is mutatott a nagyközönségnek, csak hogy tudják, a 2017-es Tremendum után sem fogyott el az üzemanyag a fekete gépezetből. De még mennyire, hogy nem!

hate-auric-gates-of-veles.jpg
01. "Seventh Manvantara"
02. "Triskhelion"
03. "The Volga's Veins"
04. "Sovereign Sanctity"
05. "Path to Arkhen"
06. "Auric Gates of Veles"
07. "Salve Ignis"
08. "Generation Sulphur"
09. "In the Shrine of Veles" (Pre-Production) *ltd. digi bonus track
10. "Path to Arkhen" (Pre-Production) *ltd. digi bonus track

A friss korong a már említett előd tematikáját, azaz a szláv mitológiát veszi ismét górcső alá: "El akartunk mélyülni a témában, mind zeneileg, mind szövegileg. Azt is akartuk, hogy a lemezen élesebben és erősebben lehessen érezni a ritmusszekciót, hogy jóval death metalosabb megközelítésű legyen. Ami a gitárhangot illeti, az a hangzásbeli pusztítás egyfajta fala lesz, a háttérben meghúzódó dark ambient elemekkel együtt.

Fontosnak tartottuk, hogy a dalok himnuszokként hangzanak, a Sovereign Sanctity pedig tökéletes példa erre. Úgy vélem, hogy ez az egyik legjobb dal, amit az utóbbi években írtunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3314787256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum