RockStation

Júliusban jön a Thy Art Is Murder új lemeze!

2019. április 27. - theshattered

taim2017.jpgHuman Target címen érkezik a deathcore vonalon felfutott és azóta is azon a térfélen alkotó (bár a titulus ellen valamennyire lázadó) Thy Art Is Murder legújabb nagylemeze. A július 26-án megjelenő csomag címadó dalát már elérhetővé tették CJ McMahonék, melyhez egy klipet is mellékeltek.

thyartismurderhumantargetcd.jpg

01. Human Target
02. New Gods
03. Death Squad Anthem
04. Make America Hate Again
05. Eternal Suffering
06. Welcome Oblivion
07. Atonement
08. Voyeurs Into Death
09. Eye For An Eye
10. Chemical Christ

És hogy miért problémás a deathcore címke?

CJ McMahon: "Mindannyian sokféle zenét hallgatunk. Ez tesz minket egyedivé, hogy ennyire kapcsolatban vagyunk a zene egészével. Mi csak megírjuk a zenét, amit szeretnénk játszani és hallani. Ha az emberek esélyt sem adnak nekünk, mert azt hallották valakitől, hogy deathcore csapat vagyunk, pont leszarom. Eléggé felháborító, hogy az emberek hallgatás nélkül már akkor leszarnak, amikor meghallják valakitől a műfaj nevét, amiben játszol a zenekaroddal. Ez egy nagyon furcsa dolog, haver. Nem igazán értem."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6214787288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum