RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.24

2019. június 16. - sunthatneversets

sabaton1.jpg

Eheti dalmegosztásunkban boogie metalosok, csatametálosok, nemnormális metálosok, punk rockerek és csak úgy sima rockerek.

VOLBEAT - LAST DAY UNDER THE SUN

Augusztus 2-re tűzte ki az új nagylemezének, a Rewind, Replay, Rebound megjelenését a Volbeat. A dán boogie-metalosok persze addig sem hagyják éhezni (jelen időjárásban inkább a szomjazni lenne a jó szó...) a rajongókat, ki is adták a Last Day Under the Sun című dalt, melyhez rögtön egy videót is mellékeltek. 


SUM 41 - A DEATH IN THE FAMILY

Hivatalosan is bemutatta egy új dalát, a hamarosan megjelenő új nagylemezéről, az Order In Decline-ról a héten a Budapest Parkban rendet rakó Sum 41. A lassan már a negyedszázados fennállásához közelítő kanadaiak az A Death In The Familyt szemelték ki kislemezes dalnak, melyhez egy videót is társítottak. 


CROBOT - LOW LIFE

Augusztusban, egész pontosan 23-án érkezik az amerikai rockbanda, a Crobot új nagylemeze Motherbrain címmel. Erről most itt egy egészen rádiókompatibilis tétel Low Life címmel.


RED FANG - ANTIDOTE

Talán emlékeztek rá, nem olyan régen megmutattuk a Red Fang játékát, melyben nemes egyszerűséggel végig kellett headbangelni a cuccot, hogy meghallgathassatok egy új dalt, az Antidote-ot. A négyes úgy döntött, hogy eleget játszottatok, ha akartatok, megérdemlitek a teljes videót is. Aztán ki tudja, lehet, csak az járt a fejükben a kiadáskor, hogy nem árt, hogy van mivel rágyúrni a jövő heti budapesti koncertjükre. Mert hogy az is lesz, a kötelező jelenés a Dürerben lesz június 20-án!


SABATON - THE RED BARON

Újabb klip készült a Sabaton új nagylemezéhez, az első világháború eseményeit felölelő The Great Warhoz. A többféle kiadásban megjelenő koronghoz egy nóta, a Fields Of Verdun már korábban is elérhető volt, most megérkezett a már említett korszak legendás csatagépének, a Vörös Bárónak emléket állító The Red Baron, melynek klipjében maga a veterán masina is aktív szerepet játszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3614894220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum