RockStation

Old Lions Still Roar címen érkezik majd Phil Campbell szólólemeze

2019. július 06. - theshattered

philcampbell2017h-cropped-1_5.jpgTöbb, mint öt év munka után végre meg fog jelenni a Motörhead volt gitárosának, Phil Campbellnek a szólólemeze - a Mester szerint a The Bastard Sonsos albumot nem kell számolni. A rengeteg vendégzenésszel megerősített, valamikor az év vége felé várható alkotáson többek között Rob Halford, Dee Snider és Alice Cooper hangját is lehet majd hallani, de vannak pletykák a volt Slipknotos Chris Fehn, a Skindredes Benji Webbe, Matt Sorum (Guns N' Roses) és Whitfield Crane (Ugly Kid Joe) megjelenéséről is.

Phil Campbell: "Nagyon boldog vagyok, hogy az egész világon kiadhatom az elsó szólólemezemet, az Old Lions Still Roart. Külön megtiszteltetés, hogy mega tehetséges vendégek, barátok is megjelennek rajta. Nagyon várom már, hogy mindenki hallhassa!"

A zenei irányról: "Nem olyan lesz, mint amire az emberek számítanának. Néhány dalban zongorázni fogok. Nem igazán fog hasonlítani a Motörheadre. Egyszerűen jó érzés, hogy annyi év után azt csinálhatok, amit akarok. A Motörheadben is azt csinálhattam, amit akartam, de nem nagyon akartunk elkalandozni. Most belerakhattunk, ha akartunk szaxofont, vagy zongorát, akusztikust is..."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1314927708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum