RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.27

2019. július 07. - sunthatneversets

jackie_s_gun.jpgEheti dalmegosztásunkban tömény deathcore, egykori post HC ikon, blackthrash, heavy doom és progresszív hazai finomság.

THY ART IS MURDER - Make America Hate Again

Donald Trump mottójáról, illetve annak kicsavart verziójáról elnevezett dalt adott ki a Thy Art Is Murder. A természetesen az amcsi nemzeti színeket is felidéző klippel megerősített nóta az ötös július 26-án érkező Human Target című korongján lesz rajta, ahogy érezhetitek is, ez az anyag sem lesz feltétlenül sétagalopp.


CRYPT SERMON - Key Of Solomon

A heavy doom Crypt Sermon négy év után új lemezzel jelentkezik, ami szeptember 13-án jelenik majd meg The Ruins Of Fading Light címmel. Erről csekkolhatjátok a Key Of Solomon című tételt.


REFUSED - Chippin In

Nem is olyan régen írtunk róla, hogy a Cyberpunk 2077 című játék trailere alatt, a Refused új dala, a Chippin' In hallható. A csapat most bemutatta a teljes alkotást, habár éppenséggel egy, a játékban szereplő csapat, a Samurai neve alatt.


AURA NOIR - Belligerent 'Til Death

Peter Beste norvég black metal fotográfus legújabb, Defenders of the Faith címre keresztelt kiadványának része az Aura Noir legújabb 7 inch-es kislemeze. A Belligerent 'Til Death című black/thrash zúzda feljebb hallgatható meg.


JACKIE'S GUN - Amygdala

A hét egyik igazán kellemes meglepetése a budapesti Jackie's Gun új nagylemeze, az Aleph volt. A Tool hatásokat sem nélkülözó progrock/post-grunge zenekar második lemezének nyitódala az Amygdala, amit bátran ajánlunk az efféle zenére fogékonyaknak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2914927854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum