RockStation

Max Cavalera szerint jövőre jöhet az új Killer Be Killed-lemez

2019. július 15. - theshattered

0soulflay2018_57_eredmeny.jpgHabár éppen most még a Soulfly-al turnézik (mint sokan tudják, a Rockmaratonon is hengereltek egy egészségeset), Max Cavalera vigyázó szemeit már a jövőre veti. A jó Maxi papa tervei szerint egy új Killer Be Killed-korong van kilátásban, figyelembe véve, hogy idén (még) semmi nem érkezett tőle, ez akár még esélyes is lehet.

"Most leginkább a Soulflyra koncentrálok. Van két tervezett turné. Most Európában, majd egy amerikai az Unearthszel. Aztán a testvéremmel egy novemberi Beneath The Remains és Arise európai-turné novemberben. (...) Remek buli lesz. Más, mint a Soulfly. Mintha az életemnek egy másik részét élném újra. Aztán természetesen ott van a Killer Be Killed is. Nagyon szeretem ezt a projektet. Azt hiszem, jövőre lesz egy új albumunk, remélem. Beszéltem már a srácokkal. Szerintem az első lemez nagyon jó volt. Kell neki a nagyobb figyelem, a több promóció. Több embernek kellene hallania róla! Szerintem nem sokan tudnak róla. Szóval remélem, most ezzel az újjal több embernek is meg tudjuk mutatni. Ez egy nagyon különleges projekt. Szerintem ez egyfajta keveréke nekem, Gregnek (Puciato), Troynak (Sanders) és Bennek (Koller), ami nagyon egyedi. Szerintem a The Dillinger Escape Plan, a Mastodon és a Soulfly keveréke nem működne. Szar lenne. De ez nem az, sőt! Izgatottan várom a jövő évet!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9214947238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum