RockStation

Törj össze, lécc'! - Friss nóta a Sleeping With Sirenstől

2019. július 20. - theshattered

sleeping-with-sirens-2019.jpgSzeptember 6 nyilván minden Sleeping With Sirens-rajongó naptárába jó mélyen be van vésve, mivel akkor jelenik majd meg a csapat legújabb nagylemeze, a How It Feels To Be Lost. A zenekar már a második dalát mutatja be erről a dalcsokorról, lévén a lemeznyitó Leave It All Behind után most a Break Me Down is elérhető lett, igaz, most klip nincs.

sleepingwithsirentshowitfeelscd.jpg

01. Leave It All Behind
02. Never Enough
03. How It Feels To Be Lost
04. Agree To Disagree
05. Ghost
06. Blood Lines
07. Break Me Down
08. Another Nightmare
09. PS Missing You
10. Medicine
11. Dying To Believe

Kellin Quinn szerint az új lemez "a depresszióról és az idegességről szól. Ez olyan valami, amiről szerintem beszélni kell és olyasvalami, amitől én is szenvedek és meg kell, hogy birkózzak folyamatosan. Egy olyan lemezt akartam készíteni, ami teljesen őszintén beszél erről, szerintem ez kell azoknak az embereknek, akiknek hallania is kell majd ezt a lemezt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4114970648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum