RockStation

Hatszámos EP-t ad ki Alice Cooper

2019. július 23. - theshattered

alice-cooper.jpgSzeptember 13-án egy Breadcrumbs című EP-t ad ki Alice Cooper. A hatszámos anyagon pár detroiti csapat egy-egy dalának feldolgozása is helyet fog kapni, aki szeretné fizikai formában is beszerezheti majd a tízhüvelykes kislemezt (húszezer darabra limitálták!). Az anyagon Wayne Cramer (MC5), Paul Randolph jazzénekes, Mark Farner (ex-Grand Funk Railroad), Johnny "Bee" Badanjek (Detroit Wheels) és Mick Collins segítik majd ki Coopert, a dallista és a borító lentebb látható, a következő Alice Cooper-album jövőre várható majd.

alicecooperbreadcrumbsep.jpg

01. Detroit City 2020
02. Go Man Go
03. East Side Story
04. Your Mama Won't Like Me (Suzi Quatro-feldolgozás)
05. Devil With A Blue Dress / Chains Of Love (Mitch Ryder And The Detroit Wheels-feldolgozás)
06. Sister Anne (MC5-feldolgozás)

Alice Cooper: "Van egy bizonyos Detroit-hangzás, amit kerestünk. Nem igazán lehet leírni. Van benne egy adag R&B. Van benne egy adag Motown is. De ha hozzáadod a gitárokat, meg hozzáadod az életszemléletet, máris Detroit rock lesz belőle. Úgy érzem, ha turkálunk kicsit a detroiti zenészek között, meg fogjuk találni azt a hangzást."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5314975260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum