RockStation

Mi lenne ha más ugrana be a Meshuggah dobjai mögé?

2019. július 25. - theshattered

maxresdefault_8.jpgA nemsokára Devin Townsenddel turnézó Samus Paulicelli a poénoktól sem mentes, de általában jó értelemben vett kísérletező videóival jó ötleteket szokott lehalászni. Most például arra gondolt, hogy milyen lenne, ha valamiért Tomas Haake dobbantana a Meshuggahból, aztán a helyére Lars Ulrich, Joey Jordison, neadjisten' Phil Rudd, esetleg valaki más ugrana be és nyomatná a saját stílusában a csapat abszolút slágerét, a Bleedet. Az eredmény remekbe szabott lett, ahogy mindig!

Természetesen a Meshuggah (igaz, a jó ideje szüneten lévő Fredrik Thorendal helyett a Scar Symmetrys Per Nilssonnal), de hamarosan Budapestre is ellátogat, a soros bünti helye a Barba Negra Track, az ideje augusztus 6 lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10014979684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum