RockStation

Limitált díszdobozt kap a Ghost legutóbbi lemeze

2019. augusztus 15. - theshattered

ghostpromo.jpgTobias Forge tudja, hogyan tartsa mozgásban a fanatikus rajongók bankszámláját! A jelenleg Cardinal Copia szerepében tetszelgő Ghost-frontember legújabb húzása a tavalyi nagylemez, a Prequelle ötezer darabra limitált extra kiadása lesz, melyhez a felturbózott artwork mellett két bónuszdal is jár majd.

139655.jpg

A szeptember 27-én megjelenő, kilencven euróra beárazott doboz, a Prequelle Exalted a következő beltartalommal várja majd a lelkes fanatikusokat, ezt találják majd a csomagban:

- Egy hatvan oldalas keménykötésű, fekete, aligátorbőr turné-fotókönyvet
- Négy 12 X 12 colos koncertfotót
- Csakis itt elérhető többrétegű, térhatású Prequelle-borító mögé csomagolt tizenkét oldalas, új illusztrációkkal ellátott bookletet
- A Prequelle limitált kiadású átlátszó narancsszínű, fekete füstmintával díszített vinyl kiadását
- Egy bónusz kislemezt eddig két ki nem adott dallal
- Egy Ghostos kislemez átalakító fejet

A lemezeken a már jól ismert dallista fog visszaköszönni a rajongóknak:

1. Ashes 2. Rats 3. Faith 4. See The Light 5. Miasma 6. Dance Macabre 7. Pro Memoria 8. Witch Image 9. Helvetesfonster 10. Life Eternal 11. Avalanches 12. It's a Sin

Ha valaki élőben szeretné elcsípni a zenekart, végre Magyarországon is újra megteheti: a Ghost december 3-án a Tribulation és az All Them Witches társaságában a Papp László Sportarénában fog koncertezni.

ultimatetour.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1315009648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum