RockStation

Otthagyja a Dragonforce-t Frédéric Leclercq

2019. augusztus 15. - theshattered

dragonforce_2017.jpgTizennégy évnyi közös munka után kilépett a Dragonforce-ból a többek között a Sinsaenumból is ismert Frédéric Leclercq. A basszer a nyilatkozatok szerint jó viszonyban vált el a zenekarától, mégpedig egy visszautasíthatatlan, de egyelőre még be nem jelentett lehetőség miatt. A csapat már meg is találta a helyettest, a turné hátramaradó részében Steve Terreberry, azaz Steve T Youtube-zenész fogja pengetni a mélyeket.

Fred: "Egy nagyon komoly lehetőség jött szembe, amiről hamarosan hallani is fogtok! Nincs semmi harag a dologban, a legjobbakat kívánom a csapatnak. Szeretném megköszönni a rajongóknak az éveken át tartó támogatást!"

Herman Li: "Amilyen szomorú, hogy itthagy minket, olyan örömmel látjuk, hogy olyan zenét fog játszani, amilyet igazán szeret. Mindig is a barátunk és a DragonForce család tagja fog maradni."

Leclercq utolsó Dragonforceos koncertje ezen a hétvégén, Hamburgban lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1415009676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum