RockStation

Napi kockaság: Online játékban debütáltat új dalt a Korn

2019. augusztus 16. - theshattered

korn-header-web-artix.jpgAz AdventureQuest 3D és az AQ Worlds rajongói, játékosai örülhetnek: az online gamma felületein fogja bemutatni az új lemezének legfrissebb előzetesét a Korn. A szeptember 13-án érkező The Nothing című album egyelőre be nem jelentett dalára, illetve a teljes virtuális koncertre az frissen regisztrált játékosok automatikusan megkapják a "beugrót", melyre természetesen a régi tagok is könnyen szert tehetnek majd.

A Massively Overpowered oldal szerkesztői meg is osztották, hogy mi a menete annak, ha ott szeretnél lenni a kétbites bulin: "Az új AQ3D karaktereknek ott lesz a Magic Ticket az Inventoryban, igaz, először végig kell majd mennetek majd a tutorialon. Ha rendszeres látogatója vagy a játéknak, egy röpke 100g-s összegért szerezheted be a jegyet a Special Event Promotertől. Mindkét esetben, amikor megkezdődik az esemény, a jegy segítségével fogtok elteleportálni a Battle Concert Arenaba, ahol a Korn digitális verzióitól hallhatjátok majd a játékbeli koncertet, benne egy új dallal a The Nothing című új lemezükről, miközben a mosh pitben történő szörnyvadászattal némi lootra is szert tehettek."

További infókat a játék hivatalos weblapján, azaz IDE KATTINTVA találtok.

A már említett nagylemezről, a The Nothingról eddig két dal jelent meg, a You'll Never Find Me és a Cold, ezeket az alábbiakban találjátok meg.

kornthenothingcdbetter.jpg

1. The End Begins
2. Cold
3. You’ll Never Find Me
4. The Darkness Is Revealing
5. Idiosyncrasy
6. The Seduction of Indulgence
7. Finally Free
8. Can You Hear Me
9. The Ringmaster
10. Gravity of Discomfort
11. H@rd3r
12. This Loss
13. Surrender to Failure

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7815012016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum