RockStation

...és hozz magaddal vért! - Új dalt adott ki Wednesday 13

2019. augusztus 19. - theshattered

wednesday13-band-2018.jpgBemutatta a második lemezelőzetes dalát a Necrophaze címre keresztelt, szeptember 27-én megjelenő új nagylemezéről Wednesday 13. A horror-punk vonalon mozgó frontember és csapata a Decompose után a Bring Your Own Blood című tételt ajándékozta oda országnak-világnak, melyhez még egy vizuált is adott a veterán zenész.

"A BYOB az egyik kedvencem az albumról. Ez az a rész, amit én a Necrophaze című audio-horrorfilm partyjelenetének szeretek hívni. A legtöbb nyolcvanas évekbeli horror filmben volt egy partyjelenet és általában egy rock 'n' roll-dal szólt a háttérben... Ez az a dal! Ez a lemez muris dala, mielőtt még mindig sötét és furcsa lenne."

wedneday13necrophazecover1.jpg

01. Necrophaze
02. Bring Your Own Blood
03. Zodiac
04. Monster
05. Decompose
06. Be Warned
07. The Hearse
08. Tie Me A Noose
09. Life Will Kill Us All
10. Bury The Hatchet
11. Necrophaze Main Theme (End Credits)
12. Animal (Fuck Like A Beast)

A lemezről ezt árulta el előzetesben Wednesday 13: "Ha azt mondom, hogy izgatottak vagyunk az album miatt, nagyon finoman fogalmazok. Ez egy teljesen újraépített, Frankensteinesített új Wednesday 13 lett. Ez a következő fejezet, a következő kaland, a világunk következő korszaka... Megkezdődik a Necrophaze! Ez a legkidolgozottabb horror-tematikájú album, amit Wednesday 13 név alatt adtam ki. A '80-as évek horrorfilmjeinek, TV showjainak, meséinek és filmzenéinek hangulati bevonásával a Necrophaze teljes erőre kapott. Hogy az egész egy kicsit több vért is kapjon, volt szerencsénk a shock rock keresztapjához, a legendás Alice Cooperhez is. Alice vezeti fel a lemezt, egyben a Necrophaze címadó dalát. Azt akartuk, hogy a hallgatónak meglegyen az a teljes hallgatói élmény, mintha csak egy horrorfilm filmzenéjét hallgatná. A CD és a vinyl borítója egy vizuális útmutató a dalokhoz, a koncertek pedig ennek az élő, lélegző horrorfilm-verziói lesznek. A megjelenés mellé lesz Wednesday 13 akciófigura, zenei videó, filmzenei trailer, reklám és sok egyéb más is. A borító és a csomagolás egy tisztelgés a kedvenc időszakom, az 1980-as évek képi világa előtt. Üdvözöllek hát a buliban... De a vért hozd magaddal!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3515015098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum