RockStation

Kész a kettes Lindemann-album

2019. augusztus 23. - sunthatneversets

lindemann_2015_4.jpgBiztosan sokan emlékeznek még a Rammstein énekes Till Lindemann és a Hypocrisy, valamint a Pain zenei agyának Peter Tägtgrennek Lindemann névre hallgató projektjére. A meglepően nagy sikerrel berobbant duó 2015-ben jelentette meg bemutatkozó albumát Skills In Pills címmel és most úgy néz ki jön a folytatás.

Mit jön, egyenesen berobbanhat, hiszen Peter Tägtgren facebook oldalán osztotta meg a jó hírt, miszerint kész a második album. Az lemezről egyelőre bővebb infók nem állnak rendelkezésre, tervezett megjelenési dátum sincs. Minden esetre Till Lindemann jópár hónapig a Rammstein dolgaival lesz elfoglalva, akiknek 10 év után idén májusban jelent meg új lemeze.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7615020838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naki vagyok kerdojel 2019.08.23. 13:18:34

Na ez már valami!
A fostalicska új Rammstein album után ez minden bizonnyal értékelhető lesz, remélem legalábbis, hogy Mr. Tägtgren nem ad ki a kezéből akkora szart, mint a Rammstein.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum