RockStation

Do Or Die címen jön majd az új Machine Head-dal

2019. augusztus 27. - theshattered

machine_head_2019.jpgA jövő hónapban új számot ad ki a Machine Head. A Do Or Die című tételt természetesen az október 20-án Magyarországot is érintő, a Burn My Eyes nagylemez megjelenésének huszonötödik évfordulóját megünneplő turnén is fel fog csendülni, várhatóan az első, a tagokat tekintve egyelőre még "kétismeretlenes" best-of blokkban.

Flynn ezt mondta a pár nappal ezelőtti live sessionjében a Carlos Cruzzal (Warbringer) felvett új dalról: "Már egy örökkévalóság óta kész van. Nagyon várom, hogy a koncertekkel egyidőben ezt is elszabadíthassuk. Már nem bírok magammal! Most, hogy megvannak a dátumok is, ki is fogunk adni néhány új témát nektek!"

Carlos Cruz képbe kerülésével kapcsolatban: "Csak zenét akartam írni, így amikor véget ért a legutóbbi turné, úgy voltam vele, hogy 'Zenét kell csinálnom!'. Már hónapok óta, tavaly április óta megvannak írva ezek a kibaszott dalok, azt akartam, hogy megcsináljuk, felvegyük és próbáljuk őket a srácokkal. A hangmérnököm Zack Ohren leszervezte Carlos Cruzt, aki a Warbringer dobosa. Játszott a Power Tripben is, egy hihetetlen, fiatal modern thrash csapatban. Beteg dobos, egyszerűen elképesztő! Fiatal srác és nagyon laza. Elugrott hozzánk és jammeltem vele, meg Jareddel. Nagyon ott volt a szeren! Nagyszerű érzés vele zenélni! Nagyon inspirált, egyszerűen teljesen új dolgokat hozott ki belőlem! Már nagyon régóta új zenét akartam írni, egyszerűen a jó helyen voltunk és a jó időben. Hihetelen volt a srác, sosem lehetek elég hálás, hogy sikerült behozni a történetbe. Hihetlen ember!"

Viszont vannak már további a Do Or Die-on felül megírt dalok is! "Nem mindegyik szám van befejezve, de nagyon király volt összerakni őket. Rengeteg időm volt dolgozni rajtuk, énekelni rájuk, meg hasonlók!"

Az ígéretek szerint hamarosan beindul az új tételek megjelentetése, melyek nem nagylemezen, hanem egyedülálló nótákként fognak napvilágot látni. Legalábbis egyelőre, a további sorsuk majd menet közben alakul.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5915026106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum