RockStation

Ozzy Osbourne is ott lesz Post Malone új lemezén

2019. szeptember 03. - theshattered

0b01.jpgA Sötétség Hercege úgy néz ki ténylegesen gyógyulgat az elég hosszúra nyúlt 2019-es egészségügyi gondokból álló listából, olyannyira, hogy még Post Malone új lemezén, a pénteken megjelenő Hollywood's Bleedingen is tiszteletét teszi majd valamilyen mértékben. Hogy mégis milyen lesz a végeredmény, arra egy pár napot várni kell, de remélhetőleg a metalos múlttal is rendelkező Malone valamilyen méltó dalt készített Ozzy hangjához.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hollywood’s Bleeding 9/6:)

@ postmalone által megosztott bejegyzés,


Ozzy vendégszereplést legutóbb 2003-ban vállalt, amikor (lényegében házon belül, de) a Black Label Society akkor aktuális nagylemezén, a The Blessed Hellrideon, illetve annak egyik dalában, a Stillbornban tekergette meg a már addigra is sokat látott, tapasztalt hangszálait.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1615037236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum