RockStation

Feloszlott a Brain Drill

2019. szeptember 11. - theshattered

brain-drill-band-photo-2016.jpgKevés olyan zenekar van, akik a nevükkel kitűnően meg tudják nevezni, mit is hallhat majd tőlük az őket választó zenefanatikus. Na, a Brain Drill pont ilyen! Illetve ilyen volt. A három nagylemezt és egy EP-t megélt technikás death metal banda hivatalosan is bejelentette, hogy ebben a formában szögre akasztják a hangszert, lezárják a Brain Drill névre keresztelt sztorit. Ez így igazából érthető is, hiszen a 2015 óta itt csépelő Alex Bent a Triviummal nyomul, Travis Morgan pedig az Atheistből lehet ismerős sokaknak, ezek mellett, főleg Bentnek pedig sok ideje nem marad egyéb ügyekre.

"A múlt hónapban közösen megegyeztünk, hogy befejezzük a Brain Drill működését. Egyszerűen nincs szabad időnk koncertezni, turnézni, vagy dalokat felvenni. Miután tizenöt éve csináltuk ezt a zenekart, arra jutottunk, hogy a legjobb az, ha nem folytatjuk tovább. Nagyon köszönjük, nagyon hálásak vagyunk a rajongóktól a világ minden tájáról kapott sokévi támogatásért és hogy meg tudtuk alkotni a Brain Drill-trilógiát. Még egyszer nagyon köszönjük mindenkinek a támogatást és viszlát!

Dylan
Alex
Travis

Brain Drill."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr615064430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum