RockStation

Deflector - Itt a Touché Amoré új dala!

2019. szeptember 12. - theshattered

touche_amore_2016.jpgÚj dalt adott ki a jövő hét hétfőn Budapesten fellépő Touché Amoré. A Ross Robinsonnal készült nóta a róla elnevezett, Deflector című vinyl kislemezen fog megjelenni szeptember 27-én, de a dalt magát már jó eséllyel nálunk is hallani lehet majd.

Jeremy Bolm: "Három év telt el a Stage Four megjelenése úta. Azóta egy növekedési és gyógyulási folyamaton mentünk át. Az idő is váratlan iramban telt. Az időnk nagy részét hol turnézással, hol dalírással töltöttük. Az év elején nekiültünk és szánt szándékkal a dalírással kezdünk el foglalkozni. Ekkor született meg ez a dal, a Deflector. Az előző két lemezünket Brad Wooddal vettük fel, aki szinte már a hatodik tagja lett a zenekarnak, csakis jó értelemben véve. Ezúttal viszont valami teljesen ismeretlent szerettünk volna kipróbálni. Valakinek ki kellett hoznia minket a komfortzónánkból. Itt jött a képbe Ross Robinson. Ő egy olyan ember, aki nem ismeri azt, hogy komfortzóna. A fiatalkorom és korai felnőttkorom között rendesen követtem a munkásságát. A Korntól a The Cureig rengeteg olyan lemeznek volt a producere, amelyek megváltoztatták az életemet (Sepultura, GlassJaw, At The Drive-In, stb.). Amikor visszatértünk a középnyugati turnénkról bementünk a stúdióba, hogy Rossal közösen felvegyünk egy dalt, hogy meglássuk, megvan-e köztünk a kémia. Ez a kémia ott van a szalagon (...).

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3915067272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum