RockStation

Még két hétvégén dübörög a Barba Negra Track

2019. szeptember 13. - sunthatneversets

_mg_7470.JPG

Vége az igazi nyári hónapoknak, de még nincs vége a nyárnak és a szabadtéri koncerteknek. A Barba Negra Trackben szeptember 21-ig jó pár buli várható, a legnépszerűbb hazai rockbandák zárják majd Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét.

A Road és Hobo nagyszabású műsora már lecsengett, de a hónap további részében, jön még a Bikini teltházas „ajándék” bulija szeptember 13-án. Aki ezt a pénteket a szerencsére kívánja bízni, jó ha tudja, hogy 18.30-ig a belépés ingyenes, utána viszont már nem biztos, hogy lesz belépőjegy az eseményre. A Barba Negra Track-et az Ossian lemezbemutató, a Quimby nyárzáró és végül az Alvin és a Mókusok 26 éves születésnapi koncertje zárja majd szeptemberben. További infók a koncertekről ITT, ITT, ITT és ITT találhatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7915069718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum