RockStation

Megfilmesítette a Danny Worsnoppal közös dalát az All That Remains

2019. szeptember 15. - theshattered

all-that-remains-2019.jpgEgyáltalán nem friss termés, hiszen a tavaly novemberben megjelent Victim Of The New Disease című nagylemezen jelent meg, de azért adott egy videót az Asking Alexandria frontemberével, Danny Worsnoppal közösen felvett dalának az All That Remains. Míg a dalban még a tavaly ősszel elhunyt Oli Herbert hallható, addig videóban már értelemszerűen az ő helyére érkezett Jason Richardson jelenik meg, a film maga a következőképpen fest.

Phil Labonte elmesélése szerint így került Danny Worsnop a képbe: "Egyszerűen csak felhívtam. Nekem és Mikenak megvan ez a szokásunk minden lemeznél, hogy egyszer csak gondolok egyet és mondom: 'Haver, játssz nekem négy akkordot'. Azt hiszem, Bob Dylan mondta, hogy 'A jó dalokhoz csak négy akkord és az igazság kell'. Szóval csak megbíztam Mikeot, hogy álljon elő valami jóval. Általában arról szoktam írni, hogy mi történt az életemben, mit éltem át, úgyhogy elég gyorsan meg is lett a szöveg. Danny képbe kerülése szintén egyszerű történet volt. Jó ideje ismerjük egymást, van is egy csomó közös barátunk, úgyhogy csak felhívtam, hogy 'Hé, itt van ez a dal, hallgasd meg, mondd el, mit gondolsz róla.' Elküldtem, meghallgatta, majd megkérdeztem, hogy énekelne-e a második versszak utáni refrénben, amire azt mondta, hogy 'Persze, hogy!', aztán ennyi volt. Egy délután alatt felrántotta és nagyon bejött! Pontosan ezt akartuk! Egyszerű történet volt. Az az eset játszódott le, amikor egy művész beszél egy művésszel, ilyenkor ahogy kell is, nagyon egyszerűen megy minden. Ha belevonod a menedzsmentet is, akkor kezdenek megbonyolodni a dolgok."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7515070618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum