RockStation

Dying Wish: friss szöveges videóval jelentkeztek, megjelent az Üvöltő sötét nagylemez!

2019. október 04. - sunthatneversets

dying_wish_2019.jpg

Az októberi HammerWorld Magazin ajándék CD mellékleteként, illetve digipak formátumban, támogatói csomagban, pólóval együtt is megvásárolható a Dying Wish legfrissebb nagylemeze, amely az Üvöltő sötét címet kapta. A dinamikus hangzású, modern -és melodic death metalt ötvöző zenekarnak ez a negyedik albuma, az Árnyékvilág című dalhoz készült videó pedig már meg is tekinthető a Hammer Music Youtube csatornáján.

Az októberi szám “Saját szavaikkal” rovatában Ács Sándor gitáros és Dömötör Balázs énekes be is mutatják a teljes albumot - Balázs az alábbi gondolatokat fűzte az Árnyékvilág dalhoz:

“Van pár mániám, ami többször visszaköszön a szövegekben, és egyelőre nem eresztenek. Ilyen ez a “tegnap, ma, holnap” kérdéskör is, vagy a közhelyesnek ható; honnan jövünk, mit csinálunk most, hova és miért arra megyünk. És miközben azon lamentálok, hogy beleveszünk abba, ami volt, és nem rágjuk eleget inkább, hogy mi lesz, valójában a legkényelmesebbnek tűnő, és egyben menekülő utat, a mába való belefeledkezést választom, mert az biztos, nem kell annyira összetörjük magunkat az elemzéssel, tervezgetéssel. Mindez persze önámítás, menekülés, és nagyjából kivitelezhetetlen.”

A lemezen több ismert zenész is vendégeskedett, a keverésért és masteringért felelős Cserfalvi “Töfi” Zoltán a “Wishtrumetal” dalban gitározott Szíjártó Zsolttal (Kárpátia, ex-Omen, ex-Akela, stb.) és Kemencei Balázzsal (Wall of Sleep, Stonedirt) együtt, a lemez hangmérnöke, Boros Béla az Árnyékvilág című tételhez játszott fel egy basszusgitár szólót, Perge Adrián és Hocza Róbert (Mytra) pedig több dalban is a billentyűs hangszerekért feleltek. A felvételek a szolnoki Denevér Hangstúdióban készültek.

A zenekar jövő hét pénteken csatlakozik a “Fergeteg” lemez 15. születésnapját ünneplő Dalriadához, és a Game Over album 25. születésnapját ünneplő Nevergreenhez a Barba Negrában, ahol az “Üvöltő sötét” nagylemez dalait is bemutatják élőben, ami támogatói csomagban és pólórendeléssel együtt is elérhető a metalshop.hu felületén.

dying_wish_uvolto.jpg

A lemezre az alábbi dalok kerültek:
01. Intro
02. Árnyékvilág
03. Pokolból a mennybe
04. Szilánkok
05. Üvöltő sötét
06. Szövetségben az éggel
07. Kettészakítom
08. Wishtrumetal
09. Álarc
10. Outro

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr215191690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum