RockStation

Acid Victoria: kedvcsináló videó a november 15-én érkező lemezhez

Megjelenéskor bemutató koncert a Dürer Kertben!

2019. október 24. - sunthatneversets

acid_victoria.jpg

Egy rövid teaser videóval jelentkezett a budapesti rock trió, az Acid Victoria. A kedvcsináló segítségével - amit a srácok önmagukhoz híven nem is vették teljesen komolyan - betekintést kapunk a friss dalokba, melyek az EDGE Records gondozásában érkező első korongon lesznek hallhatóak.

A lemez november 15-én jelenik meg Where’s the Magic From? címmel, és 12 teljes értékű nótát fog tartalmazni. Az első koncertre sem kell túl sokat várni, ugyanis a Dürer Kertben, a Metal From the Modern Age mini-fesztiválon már aznap színpadra viszik a teljes albumot, ami természetesen ott a helyszínen kapható is lesz.

Ezzel egyidejűleg a csapat bejelentette legújabb videó-sorozatát, amiben Track by Track címmel minden dalról külön résszel jelentkeznek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8415258650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum