RockStation

Jövőre már a Trackben a Steve ’N’ Seagulls

2019. november 05. - sunthatneversets

sns_promo10jaakko_manninen_photography-bn.jpg

Itthon már nem kell bemutatni a Steve ’N’ Seagulls névre hallgató „rendneck” csapatot, az elmúlt években egyre nagyobb koncerthelyszíneken fordultak meg Magyarországon és váltak rendkívül népszerűvé, legközelebb a hazai nagyközönség előtt 2020. április 30-án a Barba Negra Trackben lépnek fel.

A finn banda rövid idő alatt robbant be akusztikus hangszerekre, bendzsóra, harmonikára és bőgőre épülő zenéjével, a zenészek annyira híresek és kedveltek lettek, hogy azóta bejárták a legnagyobb fesztiválokat és turnéztak az öreg kontinens valamennyi országában. A siker 2004 óta töretlen, ehhez persze nagyon fontos, hogy a tagok szerethetőek legyenek, és igazi profi zenészek, akik, profi módon képesek előadni, átültetni a feldolgozásokat. Iron Maiden, Metallica, Rammstein, Led Zeppelin és az elmaradhatatlan AC/DC a repertoárban, a legnagyobb rockbandák slágereit vidám muzsikával és kreatív videókkal dobják fel rendkívül ötletes módon. 

További infókért katt IDE

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3315289962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum