RockStation

Mítoszrombolás: Nem az azeri baltás gyilkos miatt nem jött eddig a System Of A Down

2019. november 08. - theshattered

system-of-a-down-2019.jpgHiába a több, mint két és fél évtizedes karrier, a System Of A Down mégis csak második ízben fog Magyarországra látogatni. A csapatra ennek ellenére (vagy pont emiatt?) láthatóan hatalmas igény van, pár óra alatt technikailag csutka lett a jövő évi Aréna koncert, ilyen teljesítményre pedig tényleg csak az igazán nagyok képesek. Az örmény-amcsi kvartett egy városi legenda szerint, mint szinte mindenki ismeri, az azeri baltás gyilkos, Ramil Szafarov kiadatása miatt haragudott meg hazánkra, de mint egy friss cikkből kiderült, erről még véletlenül sincs szó.

Az azonnali.hu a napokban járt utána a dolognak, mint kiderült, Szafarov kiadatása egy szóval sem került említésre az eredetileg a 2013-as Szigetre tervezett buli szervezése közben csapat menedzsmentje felől, egyszerűen csak nem volt a tervekben, hogy errefelé koncertet adjon a nyilván politikailag nem inaktív, nagylemezt legutóbb 2005-ben kiadott négyes. Az úgymond nemzetközi harag pletykájának ellentmond az is, hogy a jövő évi buli leszervezése Márkus Éva, a Live Nation marketingigazgatója szerint pont annyi energiát igényelt csupán a magyar fél felől, mint amennyit a hasonló kaliberű együttesek igényelnek.

Az eredeti, azonnali.hu-s irás IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1915296780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum