RockStation

Amerikai death metal, finn keretben

Budapesten koncertezik az Insomnium, a The Black Dahlia Murder és a Stam1na

2019. november 25. - Markoláb

insomnium-band-pic-2014.jpgMi az, ami összeköthet kettő finn és egy detroiti brigádot? A minőségi jégkorong mellett természetesen a metal! November 26-án ebből pedig nem lesz hiány a Barba Negrában.

Először a veterán, Finnországban metal zenekarként a lehető legmagasabbra, az összes lemezével arany, illetve platinalemezig jutó Stam1na veszi birtokba a deszkákat, hogy a magyar metalfejek is képet kapjanak a Veinemöinen nyelvén előadott, thrash és heavy metal elemekkel operáló muzsikából.

Fenti sokkot túlélve az amerikai extrém metal színtér nagyágyúja, a detroiti Black Dahlia Murder buliján apríthat a nagyérdemű. Horror, okkultizmus, Lovecraft, dallamos szólókkal felturbózott death metalba csomagolva.

Zárásként pedig visszatérhetünk északi barátainkhoz, a melankolikus, dallamos death metalban verhetetlen finnekhez. Az Insomnium headlinerként tökéletes választás a borongós őszi, télközeli időben. A Heart like a grave lemezét túráztató csapat a falat bontó hörgések mellett nem szűkölködik remek melódiákban és óriási dalokban sem.

Ha bírni akarod az év végi darálót, erősen ajánlott ez a buli a felkészülés érdekében! További infók a koncertekről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7415323704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum