RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2019/vol.48

2019. december 01. - sunthatneversets

clutch_2019.jpgHeti dalmegosztásunkban volt black'n'roller norvégok, kanadai muzsikák és az USA-ból is két banda, mégha az egyik feldolgozást is játszik.

KVELERTAK - Bråtebrann

Jövő év elején érkezik a közelmúltban énekescserén átesett norvég Kvelertak új albuma Splid címmel. A korong február 14-én lát napvilágot a Rise Records gondozásában és 11 dal kap rajta helyet, egyikben még a mastodonos Troy Sanders is vendégszerepel. A lemezt Kurt Ballou prodecelte a Godcity Studioban. Az új tételek közül a Bråtebrann című tételt ki is dobta a csapat.


BLACK VEIL BRIDES - Saints Of The Blood

Rendesen odapakolt a rajongóknak a Black Veil Brides. Egyrészt kiderült, ki lett a nemrégiben távozott basszer, Ashley Purdy utódja, másrészt két friss tétel is járt a bejelentés mellé. A Black Veil Brides rajongói jobb, ha hozzászoknak ehhez a formátumhoz, a The Vengeance és a Saints Of The Blood az első adag a mostantól sűrűbben megjelenő, általuk duológiáknak nevezett sorozatnak. A két dal közül most mi utóbbit mutatjuk meg nektek.


ANNIHILATOR - Psycho Ward

Egy új dalt és videót adott ki a január 24-én megjelenő nagylemezéhez, a Ballistic, Sadistichez a Jeff Waters-vezette Annihilator. A pár napja Budapesten is egy elvetemültet ostromolt csapat a Psycho Ward című dalát filmesítette meg, ez az alábbiak szerint fest. 


BILLY TALENT - Forgiveness I + II

Forgiveness I + II címen egy kétfelvonásos dallal jelentkezett a Billy Talent. A jövő június 14-én a Budapest Parkba látogató rockcsapat ezt a dalt vélhetően egy valamikor a közeljövőben megjelenő albumra készítette el, viszont erről még semmilyen hivatalos információt nem árultak el. 


CLUTCH - Fortunate Son

Egy újabb dalt sorakoztatott be a Weathermaker Vault Series címre keresztelt sorozatába a Clutch. A kvartett a Creedence Clearwater Revival egyik dalát, a Fortunate Sont kapta elő és forgatott hozzá egy klipet, természetesen az egész nyakig tocsog a feelingben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3815331398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum