RockStation

Megérkezett a második Stone Sour-demó!

2020. január 09. - theshattered

ss2018.jpgA Get Inside első felvétele után újabb kezdetleges tételt rakott ki a Stone Sour - ez a sor egészen az év végéig folytatódni fog! Az éppen szüneten lévő zenekartól a Blue Study demója lett most elérhető, mely ahogy az előző nóta is, végleges formában a csapat önmagáról elnevezett, még javában más félállásban rögzített debütlemezén érhető el.

Josh Rand: "A Blue Study az egyike volt annak a négy dalnak, amit 1997-ben írtunk meg, de egészen a Slipknot 2000-es szünetéig nem vettük fel. A négy dalból három felkerült az első lemezre, vagy a Come What(ever) Mayre."

A Stone Sourtól jó ideig új muzsika nem várható, lévén Corey Taylor jelenleg a Slipknottal fogja bejárni országot-világot (Magyarországon február 4-én lesz látható!), utána pedig szólólemezre készül a frontember. Ez utóbbira állítólag már huszonhat dal készen is van.

A Stone Sour legutóbbi nagylemeze, a Hydrograd 2017-ben jelent meg, kiadvánnyal decemberben kedveskedtek a rajongóknak, ez a Hello, You Bastards: Live In Reno koncertfelvétel volt. Az idén kiadásra kerülő ritkaságokból a tervek szerint még az éven egy válogatás is elérhető lesz. A csapat első nagylemeze óta már csak Rand és Taylor az, aki az akkori felállást képviselteti.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1515399878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum