RockStation

Iránytű - Itt a Turbo új videója

2020. február 12. - sunthatneversets

turbo_2020_4_small.jpg

Tavaly ősszel hosszabb szünet után új, magyar nyelvű nagylemezzel tért vissza a Turbo zenekar, melyről elsőként a Túl a fényeken című dalhoz mutattak be egy - a bandához hűen ismét - különleges technikával forgatott videóklipet. Majd nem sokkal később a Turbo az MTVA aktuálisan futó zenei műsorában, A Dal 2020 harminc induló előadója között tűnt fel az Iránytű című dalával, mely mondhatni a Csillagból emberré album közönségkedvence, így kifejezetten megkívánt a nóta egy videóklipet. /Fotó: Polonyi András/

A videó rendezői a zenekar gitárosa, Vigh Dávid és Polonyi András voltak, a helyszín pedig a csodálatos pápai Playa Luna. Delov Jávor dobos így mesélt a forgatásról: "Valóban egy csodás helyszínen, egy igazi birtokon forgathattunk Pápától egy kőhajításnyira. Ennek a helyszínnek az energiája és szépsége a maximumra sarkalta mind Dávidot, mind a kameramanunkat és csapatát, Polonyi Andrisékat. Már-már olyan a helyszín, mintha nem is Magyarországon járnánk, hanem egy eldugott észak-európai tájat idéző településen. Eredetileg egy sokkal hűvösebb, ridegebb, havasabb tájat vizionáltunk magunk elé, azonban az időjárás szeszélyének köszönhetően ez másképp alakult, cserébe viszony gyönyörű fényeket és naplementéket kaptunk ajándékba. A forgatást megelőző este igazi élmény volt, régi Turbo időket idéző, mesélős, nevetős, csapatépítő házibuli."

 

A Turbo legközelebb Budapesten március 27-én az Instant-Fogas Komplexumban ad koncertet.
A Dal 2020: a február 15-i élő adás részleteit, kulisszatitkait pedig itt lehet nyomon követni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5615470416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum