RockStation

Instrumentális csapatot röffentett Joe Bonamassa

2020. március 05. - theshattered

Bonamassa.jpgAz elsősorban blues-rockerként ismert Joe Bonamassa is az a fajta ember, akit lelőni sem lehet. A folyton pörgő, alkotó muzsikus most a szólólemezek sorát egy új csapattal erősíti meg, a The Sleep Eazys bemutatkozó anyaga, az instrumentális feldolgozásokkal megpakolt Easy To Buy, Hard To Sell április 10-én jelenik meg. A korongról a Bond (On Her Majesty’s Secret Service) című dal már szabadon hallgatható, mutatjuk is!

A zenekart a Bonamassa mellett a következő zenészek alkotják: Anton Fig (ütőhangszerek), Michael Rhodes (basszusgitár), Reese Wynans (billentyűk), Lee Thornburg (trombita), Paulie Cerra (szaxofon), Jimmy Hall (szájharmonika), John Jorgenson (multiinstrumentalista), Jade MacRae és Juanita Tippins (vokálok).

Joe Bonamassa: "Hogy őszinte legyek, mindig is szerettem volna egy ilyen lemezt. De hogy mégőszintébb legyek, egészen eddig nem voltam benne biztos, hogy eléggé felkészült vagyok-e rá akár szakmai, akár zenei értelemben.

De most elérkezett az idő, hogy lerójam a tiszteletemet a mentorom, barátom és minden idők egyik legjobb gitárosa, a néhai, nagyszerű Danny Gatton előtt.

Az idő, amit gyerekkoromban töltöttem és jammeltem Dannyvel, mindenkinél jobban formálta a játékomat és zenei pályámat."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1715504416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum