RockStation

Júniusban érkezik a Black Country Communion új lemeze

2024. január 28. - moravsky_vrabec

blackcountrycommunionband2017_638.jpg

Lassan csepegtetik a friss infókat a Black Country Communion táborból: még tavaly nyáron adhattuk hírül, hogy ismét aktív a négyes, most pedig az új nagylemez érkezését is bejelentették.

Gyakran dobálóznak a supergroup megnevezéssel, de ha Joe Bonamassa, Glenn Hughes, Jason Bonham és Derek Sherinian állnak össze örömzenélni, akkor indokolt a szóhasználat. Nos, a hét év után érkező ötödik BCC album júniusban jelenik majd meg, és ami a zenét illeti, jól illeszkedik majd a megkezdett sormintába. Joe Bonamassa nyilatkozta a lemez kapcsán, hogy ha ez a négy zenész összejön, akkor valami nagyon különleges történik, ezért is lehet, hogy ennyire jellegzetes a zenéjük. Szintén ő mondta, hogy a dalszerzés és stúdiózás gyorsan és könnyedén zajlott.

A koncertezést már nehezebb lesz összehozni, a tagok sűrű időbeosztása miatt. Mindenesetre a terv az, hogy még idén élőben is fellépjenek. A lemezt Hollywoodban, a Sunset Sound stúdióban vették fel, a producer ismét Kevin Shirley volt. Több részlet egyelőre nem ismert, ha megtudjuk a lemez címét és megjelenési dátumát, természetesen közöljük majd. És talán az első új dal is befut hamarosan. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7118312713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum