RockStation

Jövőre új zenével jelentkezik a Behemoth

2020. március 14. - theshattered

behemoth_2018.PNGMár másfél éve, hogy megjelent a Behemoth legutóbbi nagylemeze, az I Loved You At Your Darkest, melyet Budapesten is sikerült (úgy-ahogy) bemutatni a Slipknot előtt. A lengyel death/black csapat ennek megfelelően jövőre már új dalokkal fog készülni és ami még fontosabb, lassan a harmincba lép a Nergal-vezette gárda (1991-ben alakultak).

Nergal: "Igen, ez lesz a Behemoth harmincadik éve. Szent szar!! (nevet) Figyelj, most teljesen őszinte leszek. Mindig is viccelődtem azzal, hogy Lengyelországban mennyi évfordulós koncert van. Amúgy mindenki pont leszarná ezeket. Egyik évfordulós buli követi a másikat, én meg csak kapkodom a fejemet, hogy akkor mi van? Úgy értem, senkit sem érdekel ez igazán.

Úgy hiszem, az emberek pont ezért szeretnének valamit a Behemoth-tól, ugyanis nem volt sem a huszadikon, sem a huszonötödiken és hogy őszinte legyek, nem értem, miért is kellene ilyet csinálnunk. Mindig elfoglalom magam az aktuális dolgokkal, így részemről inkább a jelenre koncentrálnék. Nem igazán voltam híve az ilyesmiknek, mert azt mutatja meg, milyen öregek is vagyunk! (nevet) Inkább cselekedetekkel bizonyítom, hogy folyamatosan ihletett és vágyaktól vezérelt vagyok és több mondanivalóm van annál, mint hogy menjek és az embereket a történelmemmel etessem, csak a rajongók örömére.

Szóval nem igazán tudom, hogy fogunk-e ilyet csinálni, de ami jelenleg biztos, hogy 2021-ben új Behemoth zenével fogunk jelentkezni. Elég termékeny voltam mind a Behemoth, mind a Me And That Man dolgai terén. A mostani turnék alatt is egy csomó új ötleten dolgoztam, így számíthattok majd új dolgokra, de jelenleg nincs semmi időm leállni."

Az eredeti, angol nyelvű interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6815519872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum