RockStation

Satanic Planet - Új projekten dolgozik Dave Lombardo

2020. április 15. - theshattered

0davelombardo2015_56.jpgA koronavírus okozta leállás minden zenészt alkotásra késztet, Dave Lombardo sem marad ki a sorból. A jelenleg a Suicidal Tendenciesben ügyködő legenda "néhány váratlan projekten" kezdett el dolgozni a szabadidejében, melyből az egyik az elég ígéretes című Satanic Planet lesz, amit a Dead Crossos Justin Pearsonnel hoz tető alá.

"Furcsa helyzet - olyan időszakban vagyunk, amikor azt gondoltam, hogy rendben, ennyi volt. Nincs több turné és csak a stúdiómban fogok dolgozni, minden össze lett rakva és beállítva, mikrofonok, minden, egyszerűen beköltöztem ebbe a házba... Megkértek, hogy inkább dolgozzak egy indusztriális projekten, mint egy akusztikus dobos projekten. Úgyhogy azzal dolgozok. Azzal foglalkozok csak, a célom, hogy kreatív legyek. Személy szerint egy bizonyos szintig szeretem az elszigeteltséget, így nekem nem újdonság ilyen jellegű karanténban lenni.

Egy kicsit nyugtalanító a tudat, hogy ha kimész, elmész a boltba, lehet, hogy elkapsz valamit, amitől nem szabadulhatsz, de eddig még minden jól ment, a számok az én megyémben elég alacsonyak. Maradj pozitív, tudod?"

A Satanic Planettel kapcsolatban: "Néhány éneksávot a The Satanic Temple vezetője nyomott fel. Ez Justin révén jött össze, együtt döntötték el, hogy csinálnak egy albumot, amit bizonyos szinten Anton LaVey korai lemezei inspirálnak, amit a Fekete Miséinek egyikén rögzített. Innen vettük az ötletet. Ami eredetileg egy dal lett volna, végül egy egész lemez lesz. Tetszett nekik, ahogy játszottam, úgyhogy éjszakánként azon dolgoztam. Általában éjfél körül kezdek, aztán hajnal háromig nyomom neki (nevet). De amúgy elég király lesz, jó móka. Ahogy mondtam, leköt engem. És más kicsit furcsább munka is, amin dolgozok."

Az eredeti, angol nyelvű interjú IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1015614090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum