RockStation

Maradj távol tőlem és hallgasd meg a DevilDriver új dalát!

2020. május 21. - theshattered

devildriver2018.jpgBedobta az új lemezének részleteit és egy friss dalt a DevilDriver. Dez Fafaráék ahogy tudni is lehetett, dupla anyaggal készülnek majd a rajongóknak, erről egy dal, a jelenleg aktuális távolságtartással foglalkozó, tonnás riffekkel megpakolt Keep Away From Me már szabadon hallgatható lett. A Dealing With Demons I október 9-én kerül a boltokba és a megfelelő platformokra, a második fejezetről egyelőre nincs infó.

dd-dealing.jpg

01 Keep Away From Me
02 Vengeance Is Clear
03 Nest Of Vipers
04 Iona
05 Wishing
06 You Give Me A Reason To Drink feat. Simon Blade Fafara
07 Witches
08 Dealing With Demons
09 The Damned Don’t Cry
10 Scars Me Forever

Dez Fafara: "Már születésem óta gyakorlom a távolságtartást. Megtanultam elviselni és elfogadni az egész életemen át tartó agorafóbiámat. Erről szól a dalszöveg is, azaz hogy milyen egy helyre bezárva lenni. Elég egyértelmű szerintem. Most nem azt az időszakot éljük, amikor el kell zárkózni a nyilvánvalótól és úgy adagolni a művészetet, mintha minden rendben lenne a világban, mert nyilvánvalóan NEM azokat az időket éljük. Ezért nem a szokásos 'ez egy átlagos metal videó' stílusban készült ez sem.

Nekünk, művészeknek ki kell állnunk és inspirálni, megváltoztatni életeket, képet festeni - vagy ha jobban tetszik, időkapszulát készíteni - az ezekben a bizonytalan időkben születő mondanivalónkkal. Ez a videó egy művészeti alkotás és mivel a zenekarom és sok ezer más ember is karanténba kényszerült - nem próbálhatnak, fényképezhetnek, adhatnak elő - de mi készíteni akartunk egy klipet azoknak, akik évek óta támogatnak minket. Embert próbáló időket élünk, a klipben a mondanivaló pedig egyszerű: 'ezen most közösen, a bolygón élő családként esünk át, el kell fogadnunk, ami még vár ránk... Kérlek titeket, tartsunk össze!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr815711238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum