RockStation

Tízlemeznyi demó kiadására készül a Periphery gitárosa

2020. június 04. - theshattered

periphery-2018.jpgTalán sokan tudják, hogy a Periphery megalakítása előtt Bulb álnéven alkotott a zenekar gitárosa, Misha Mansoor. Ezeknek, a zenekarosdi előtt felvett demóknak a kiadására készül a djent mániával jelentősen megszaladt csapatnak a vezére, amely tíz részletben fog landolni, csakis digitális formában - fordított időrendi sorrendben.

Archives: Volume 8: június 12.
Archives: Volume 7: június 26.
Archives: Volume 6: július 10.
Archives: Volume 5: július 24.
Orchestral: augusztus 7.
Archives: Volume 4: augusztus 21.
Archives: Volume 3: szeptember 4.
Archives: Volume 2: szeptember 18.
Archives: Volume 1: október 2.
Electronic: október 16.

Misha Mansoor: "Már évek óta át akartam nézni a Bulb-archívumot. Amikor elkezdtem dolgozni azon az anyagon, ami az új Bulb-lemez lesz, akkor jutott eszembe az a hatalmas mennyiségű ki nem adott dal, azok a zenék, amelyek korábban csak kis részletekben voltak megtalálhatók mindenféle fórumokon és dalmegosztó oldalakon. Az eredeti célom ezzel a komoly merítéssel az volt, hogy az akkori szándékomat tükrözve összerakjam a dalokat időrendi sorrendbe és hogy könnyebben megtalálják és évezzék azokat a rajongók."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8415738418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum