RockStation

Az énekfelvételek befejezésére vár az új Eyehategod-anyag

2020. június 16. - theshattered

_dsc3376.jpgJól is áll, meg nem is az új lemezének az anyagával az Eyehategod, mivel már csak az énekfelvételeket kell letudni. Ez azért rossz, mert Mike IX Williams éppenséggel a járvány miatt pont azzal nem tud haladni, de várhatóan jövőre rosszabb esetben is elérhető lesz a 2014-es, önmagukról elnevezett korong utódja.

Mike IX Williams: "Az Eyehategod amúgy is pihent volna idén. Olyan három éven keresztül egyfolytában turnéztunk, kicsit pihenni szerettünk volna az év maradék részében. Amúgy is ott vannak a fennmaradó énekrészeim az új anyaghoz, azt kellett volna mostanában megcsinálni. De a stúdiók zárva vannak, így meg elég nehéz megoldani. De remélhetőleg előbb-utóbb sikerült ezt is megoldani."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8815812498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum