RockStation

Hegyekben állnak az új Megadeth-dalok, nagy szavak a vezértől!

2020. június 16. - theshattered

megadeth2020_mcabe_gregg.jpgTizenhat saját és három feldolgozás tétellel rendelkezik a Megadeth, ezekből fogják összedobni az új korong anyagát. Persze a tizenkilenc dalnak talán a kétharmada, ha ott lesz a friss anyag standard kiadásán, a többit vélhetően ilyen-olyan speciális változatokra fogja majd elosztogatni Dave Mustaine és csapata. A zenekar vezére olyannyira bízik az új dalokban, hogy egyenesen a korai nagy lemezekhez, azoknak számaihoz hasonlítja azokat, önbizalom - mint mindig- az van!

"Dirk és David Ellefson épp most fejezték be a részeiket. Ez az egyik legerősebb albumunk, amit valaha csináltunk! A többi lemez, amit csináltunk, mind különböző hosszal rendelkezett, mert a szerződéseink szerint az egyik kiadónak nyolc, a másiknak tizenegy dal kellett, így ha ezen a meneten gondolkodunk, elég egy tizenegy számos lemez és jók vagyunk, ugye? Nos, Dave bácsi nem így gondolja!

Bementünk a stúdióba, elkezdtünk dolgozni, aztán amikor összeraktunk mindent, ott volt tizenöt saját dal. Aztán a végén kattant be, hogy a fenébe is, a feldolgozásokkal még nem is foglalkoztunk! Volt egy pár dal, amit meg szerettünk volna csinálni erre a lemezre. Elfelejtettük. Mi is lesz most? Legyen ez még téma? Igen, legyen! Így összesen tizennyolc dalunk lett, aztán ott volt egy szám még, amit szintén elfelejtettünk, az egyik szám első része, így lett egy tizenkilenc dalos albumunk. Az egyik feldolgozást végül kukáztuk, de így is van egy tizennyolc számos anyag, amit le tudunk szállítani."

A frontember nemcsak a mennyiségre, a minőségre is kitért! "Szerintem ez jó eséllyel ott lesz a négy legjobb lemezünk között, a karrierünk egyik csúcsa. Meccsben lesz a Countdown To Extinction, Rust In Peace és valószínűleg a Peace Sells... But Who's Buying? hármassal. A másik, amit mondanék, az a Dystopia. Ezzel így meg is lenne a top ötöm."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6515812560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum