RockStation

Grindcore bandák, női énekkel!

2020. június 25. - csigaur

mulkantimusic.jpg

Bizonyára akik otthon vannak ebben a stílusban, azoknak sok újat nem fogunk mondani. Viszont akinek a grindcore kimerül a Napalm Death/Terrorizer/Nasum hármassal (sorolhatnánk reggelig a neveket), azok most jól figyeljenek! Cikkünkben mutatunk öt olyan zenekart, amiben bizony férfiakat megszégyenítő hörgés hallható....

Ne is nagyon menjünk messzire a térképen, elég csak Csehországig. A Controlled Existence az egyik legjobb banda a cseheknél ( bár ott kibaszott sok jó banda létezik). Sajnálatos módon az énekesnő L'uba nemrégiben otthagyta a zenekart. 

Ha már a környéken járunk, akkor mindenképpen meg kell említeni a szlovákiai Idiots Parade-t. Itt Petra ad ki magából olyan hangokat, hogy iszonyat! Egyébként a Controlled mellett már ők is jártak Budapesten. Sajnos ők már egyébként feloszlottak. 

A kanadai Fuck The Facts sem lehet ismeretlen a hazai koncertezőknek, ők is megfordultak már nálunk. Zenéjük kicsit összetettebb, mint a fent említett két bandáé, menjetek rá rokkerek! :)

A végére hagytunk két kiváló japán zenekart, amire nagyon oda kell figyelned, ha bírod az extrém zenéket. Persze, hogy bírod, ez nem is kérdés!

A Flagitious idiosyncrasy in the dilapidation egyenesen Tokióból zúdítja ránk a tömény grindcore adagot, nagyon-nagyon király banda!

Szintén Tokióból származik a Self Deconstruction. Kurva jók ők is!

Szerencsére nagyon sok zenekar létezik-ebben a műfajban is- ahol női ének hallható. Keresd őket a neten, hallgasd a zenéjüket és támogasd őket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7415913450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum