RockStation

Mike Portnoy dobol majd John Petrucci szólólemezén!

2020. július 02. - theshattered

mike-portnoy-y-john-petrucci.jpgMi sem mutatja jobban, hogy nincs harag a Dream Theater két alapítótagja, a gitáros John Petrucci és a 2010-ben az Álomszínházból távozott (és sokszor, sokak által visszasírt) dobos, Mike Portnoy között, hogy a hiperaktív ritmusdiktáló üti majd a bőrt a szakállas gitáros hamarosan megjelenő szólólemezén. A Terminal Velocity címre keresztelt album az ősz folyamán várható, a basszusgitárokat Dave LaRue kezeli majd. A korong dallistáját és egy rövid előzetest mellé már mutatunk is!

01. Terminal Velocity
02. The Oddfather
03. Happy Song
04. Gemini
05. Out Of The Blue
06. Glassy-Eyed Zombies
07. The Way Things Fall
08. Snake In My Boot
09. Temple Of Circadia

Egy januárban adott interjúban ezt nyilatkozta Portnoy a Petruccival való valamikori, vélhetően akkor már tervezett közös munkáról: "Mind a ketten imádnánk! Huszonöt évig remek csapatot alkottunk, mivel közösen vezettük a Dream Theatert és a Liquid Tension Experimentet is. Én kísértem a G3 turnékon is.

Ha visszatekintek a közös munkánkra, mindig is egy különleges dobos-gitáros kapcsolat volt közöttünk. Ilyet látsz Lars és James között a Metallicában, Dimebag és Vinnie között a Panterában, vagy Eddie és Alex Van Halen között is. Szerintem Johnnak és én is hasonló módon működtünk.

Mind a ketten akkor voltunk a legjobbak és a legerősebbek, amikor közösen dolgoztunk, nekem hiányzik ez a kapcsolat. Már nagyon jó a személyes viszonyunk, családos összejöveteleket tartunk. Szomorú lenne, ha ilyen körülmények mellett nem tudnánk együtt zenélni a jövőben. Remélem, lesz rá lehetőség!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr915978530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum