RockStation

Wacken World Wide - Online támad a fesztivál!

2020. július 10. - theshattered

wackenworldwide.jpgHa már a hagyományos értelemben vett fesztivált nem tudják megtartani, másféle módon igyekszik szórakoztatni a közönségét a Wacken szervezőgárdája. A július 29. és augusztus 1. között megrendezésre kerülő streaming fesztivál teljesen ingyenes lesz, ezt a wacken-world-wide.com-on, a Magenta Music 360-n és a Magenta TV-n lehet majd követni.

Az olyan csapatok mellett, mint a Blind Guardian, a Heaven Shall Burn, az In Extremo, a Kreator és a Beyond The Black, ott lesznek a virtuális színpadokon a Wacken Metal Battle és a Wacken Foundation feltörő zenekarai is. Mindezek mellett interjúk, beszélgetések és színfalak mögötti felvételek gazdagítják majd a felhozatalt, a szervezők komoly élményeket ígérnek!

Thomas Jensen: "Hatalmas öröm, hogy végre közzétehetjük ezt a hírt. Az egész csapat hatalmas erővel és motivációval dolgozott az elmúlt hetekben, hónapokban azért, hogy egy eddig soha nem látott csomagot rakjanak össze, hogy megvalósuljon a Wacken World Wide koncepciója."

Holger Hübner: "Az év fesztiválszezonjának törlése után egy új lehetőséget adott nekünk ez a formátum, hogy egy eddig soha nem látott módon együtt ünnepelhessünk a rajongóinkkal, társainkkal, zenészeinkkel. Már nagyon várjuk a visszajelzéseiteket és reakcióitokat, alig várjuk, hogy világszerte ott lehessen a Wacken!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2015993048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum