RockStation

Februártól stúdiózik a Uriah Heep!

2020. augusztus 03. - theshattered

uriah_heep_promo_photo_nov_2017_hi_rez-photo_credit_richard_stow.jpgA nagy otthonlét alatt összerakja a következő sorlemezének az anyagát az Uriah Heep, melynek eredményével februárban be is vonul a stúdióba a veterán rockcsapat. Az, hogy mikor fog megjelenni az egyelőre még értelemszerűen ismeretlen tartalmú lemez, még nem tudni, de várhatóan már jövő év közepére, végére mindenki számára elérhető lesz.

Davey Rimmer: "Ezzel a leállással megadatott a lehetőség, hogy a következő lemez anyagán gondolkozzunk. A Living The Dream elkészítése nagyon jó móka volt, gördülékenyen ment, Mick is megmondja, remek élmény volt összerakni. Már nagyon várom, hogy összejöjjünk és elkezdjük a következőt, erre szerintem a jövő év elején kerül sor."

Mick Box: "Ha minden igaz, februártól stúdiózunk majd. Az előkészületek januárban lesznek, a felvételek februárban."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4416100358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum