RockStation

Máris a következő lemezén dolgozik a Refused!

2020. augusztus 18. - theshattered

refused_2015.jpgRendesen felpörgött a Refused, hiába a nagybetűs leállás (vagy pont, hogy amiatt?). Nem elég, hogy a punkcsapat tavaly a War Music révén lemezt adott ki, mely mellett még a folyamatosan tolódó megjelenésű Cyberpunk 2077 játék mellé is leszállítottak egy raklapnyi dalt Samurai név alatt, de máris a következő korong anyagán dolgoznak. Ez utóbbiról "hamarosan" már dalt is mutatnak majd, de nem ez az egyetlen jó hír a rajongók számára!

"Amellett, hogy meglehetősen frusztráltak vagyunk amiatt, hogy idén nem tudunk nektek játszani, lett egy csomó szabadidőnk némi új muzsika kiadására. Augusztus 29-én, szombaton, a Lemezboltok Napján kiadunk egy limitált szériás vinylt a Maida Vale Studiosban felvett sessionünkről, amit a BBC Radio One Rock Show-n, a barátainknak adtunk. A Not Fit For Broadcast - Live At The BBC csak vinylen és csak azon a napon lesz elérhető, rajta minden, aznap este felvett dallal (azokkal is, amiket nem adtak le a rádióban).

Emellett több új zenén is dolgozunk, amik miatt nagyon izgatottak vagyunk, erről hamarosan több infót is megadunk majd. Addig is vigyázzatok magatokra és maradjatok egészségesek!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1016167688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum