RockStation

Befejezi a Refused

2024. szeptember 11. - sunthatneversets

refused-1725976351-768x571.webpMég júniusban számoltunk be róla, hogy szívinfarktust kapott a Refused énekese Dennis Lyxzén, így aztán a csapat búcsúfellépése is elmaradt. Nos, ami késik nem múlik.

Merthogy a csapat közösségi médiás felületein bejelentették, hogy jövő tavasszal Észak-Amerikában csinálnak egy búcsúturnét. Az énekes már jól van, ennek semmi akadálya és bár európai kanyart még nem jelentettek be, nyugodtan merjük mondani, hogy lesz majd olyan is.  

Pluszbónuszként pedig kiadják a legendás The Shape of Punk to Come című lemezüket, annak 25 éves jubileumára, aminek része lesz egy tribute lemez is, ahol lemez minden dalát mások játszák, többek között olyan előadók, mint a Gel, a Quicksand, a Brutus, a Snapcase, az Idles, a Ho99o9, a Fucked Up, a Zulu, a Cold Cave, IGORR, a Cult Of Luna és a Touche Amore. Szép névsor, nemde?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9818489037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum