RockStation

Újra stúdióban az Animals As Leaders!

2020. augusztus 31. - theshattered

Animals-As-Leaders-2014.jpgNekiállt a régóta várt, ígért új albumának rögzítéséhez az Animals As Leaders. A trió a jó hír bejelentésével még egyet emelt is a boldogságfaktoron: a valamikor megjelenő lemez anyagát, ahogy az eddigieket is, a Sumerian Records fogja gondozni.

Javier Reyes: "Örömmel jelentjük be, hogy az Animals As Leaders újra a Sumerian Recordshoz szerződött. Már évek óta ismerjük a sumerianos srácokat mind szakmai, mind személyes szinten, őszintén remek érzés, hogy együtt mehetünk tovább. A Sumerian kulcsfontosságú szerepet játszott az Animals As Leaders növekedésében, már azelőtt is, hogy leszerződtünk volna velük. Várjuk, hogy az elkövetkező években is a Sumeriannal dolgozhassunk a zenekar és az örökségének növekedésén."

Tosin Abasi: "Végigkövettem a Sumerian Records születését és felemelkedését, ahogy az egyik legfontosabb kiadó lettek a modern metalban és azon is túl. Az Animals As Leaders örömmel folytatja velük a közös utat."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr316183326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum