RockStation

Az északi metal rajongóinak kedvez az Avoidance

Children of Bodom, Norther, Kalmah fanok, figyelem!

2020. szeptember 24. - rockstation

avoidance.jpgA napokban jelent meg a budapesti Avoidance első nagylemeze, a God Of Damnation. A minden értelemben fiatal csapat frankón küldi az északi fémet, erről az alábbiakban két klip és a teljes nagylemez révén ti is megbizonyosodhattok. Nem fogjátok megbánni!

Az Avoidance egy melodikus death metál banda Budapestről, mely 2020 szeptember 22-én közzétette első albumát, a "God of Damnation"-t. A banda tagjai: Vincent Smith - szóló gitár és main vokál (18 éves), Rendes Martin - ritmus gitár és háttérvokál (17 éves), Balla Gergő - billentyű (15 éves), Bajnáczki Bence - basszusgitár (19 éves), Leif Ludvigsson - dob (16 éves). A bandát Vincent és Martin alapította 2020 januárjában, egy akkor szétesett banda megmaradt tagjaiként. Vincent megkérte az Akrasia dobosát, Leif-t, hogy legyen a banda dobosa, basszusgitározni pedig Bajnáczki Bencét hívta. Még ebben a hónapban elkészült az első szám, a "Black Night Terror", melyet februárban el is kezdtek felvenni. Eközben fokozatosan írták a számokat, majd stúdiózták őket Vincent otthoni stúdiójában. Márciusban Martin egy barátja által megismerkedett Balla Gergővel, akit felkért az Avoidance billentyűsének. A stúdiózást májusban tudták befejezni, a keverést pedig a banda egy közös barátja végezte el. Az album borítóképét Molnár Gyula kezdte el rajzolni, majd Turáni Andrej Zsolt fejezte be a végleges változatot.
A „Shadows of GraveYard”-hoz és a „Deathnight”-hoz készítettek videóklipet, melyet B. Gergő vett fel és Martin vágta meg.

A zenei stílusukat meghatározó bandák: Children of Bodom, Norther, Kalmah
A zenekar szeretne a jövőben minél több koncertet adni és megismertetni magát a hazai illetve külföldi metál rajongókkal, emellett szerződni egy kiadóhoz, ahol kiadhatják számaikat.

Facebook: https://www.facebook.com/avoidance8/
Instagram: https://www.instagram.com/avoidance.official/ 
Bandcamp: https://avoidanceofficial.bandcamp.com/album/god-of-damnation

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8716212590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum