RockStation

Közleményt adott ki Burton C. Bell távozásáról Dino Cazares

2020. október 04. - theshattered

burton-quits-ff.jpgLezáródni látszik a Fear Factory szappanoperája! Burton C. Bell távozása után Dino Cazares még igyekszik elsimítani az elvarratlan szálakat, letisztázni a fennmaradt kérdéseket. A gitáros egy hosszabb közleményben búcsúztatta el a frontembert és tisztázott pár kérdést, a lényeg: ha Burton szeretné, az ajtó MÉG nyitva áll - még ha mindenki pontosan tudja is, ez pusztán csak formalitás.

“The departure of the Dry Lung Vocal Martyr” Last week Burton C Bell announced his decision to leave Fear Factory. We...

Közzétette: Fear Factory – 2020. október 2., péntek

"A Száraztüdejű Énekes Mártír távozása

A múlt héten közölte a Fear Factoryből való távozásáról szóló döntését Burton C Bell.

Mindannyiunkat meglepetésként ért a szomorú hír, mivel senkivel nem beszélt erről a Fear Factory táborból, lényegében senkivel nem beszélt már több, mint egy éve. Ez pedig eléggé megnehezítette a kommunikációt. Mivel a következő lemezünk megjelenése 2021-re van beidőzítve, szomorú, hogy mindezt így, most meglépte.

Sok elmélet kapott szárnyra arról, hogy mindez miért történt, több rajongó negatív, esetenként személyesen is bántó kommenteket hagyott a közösségi média felületeinken, főleg ellenem irányítva. Sok pontatlanság és ellentmondás volt a Burton weblapján lehozott közleményekben, de mint mindig, most is két oldala van a történetnek.

A két volt taggal folytatott jogi csatározás következtében Burton elvesztette a Fear Factory név birtoklása feletti jogait. Megvolt a lehetőségem valami jót tenni, úgy éreztem, hogy a név teljes birtoklásának megszerzése lesz a legjobb mindkettőnk számára, aminek következtében majdnem négy év után folytathatjuk a Fear Factoryt, készíthetünk lemezeket, turnézhatunk. Ezért is volt szomorú hallani a döntését, hogy kiszáll, bármi is legyen az ő baja, ez biztos nem megoldás rá.

Tiszteletben tartom a döntését, habár egyáltalán nem értem. Szerintem néha nagy változások kellenek az ember életében. Még ha engem is vádoltak a távozásával kapcsolatban, nem vagyok mérges, elég magabiztos és erős személyiség vagyok. Megbocsátom az összes hazugságot, negativitást és vádaskodást, ami tőle és néhány rajongótól jött. Nem igazán tudom, min megy most keresztül, mindenki máshogy dolgozza fel a veszteséget.

Egy dolgot viszont le szeretnék tisztázni! Még egyszer és utoljára leszögezem, a GoFundMe kamány kizárólag az album befejezésére lett elindítva. Amikor ezt írom, a lemez keverése és maszterelése már elkezdődött, már alig várom, hogy ti, a rajongóink is hallhassátok. És igen, még ha Burton úgy is döntött, hogy kiszáll a Fear Factoryből, minden éneksávja ott lesz a lemezen. Azoknak, akik már támogatták a GoFundMe kampányt, hálásan köszönjük!

Burton, hiányozni fogsz a harminc évnyi Fear Factory frontemberi örökség után, csakis a legjobbakat tudom kívánni a jelenlegi és jövőbeli dolgaidhoz, köszönöm azokat az éveidet, amiket a Fear Factory szolgálatában töltöttél.

Jelenleg az ajtó nyitva áll Burton számára, ha vissza szeretne térni, de ez a lehetőség nem lesz meg örökké.

Akármi is történik, a Fear Factory megmarad!
Köszönöm,
Dino Cazares"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8616226526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum