RockStation

Szólóanyagra készül Steve Lukather és Joseph Williams

2020. november 13. - theshattered

toto2020.jpegSaját anyagot ad ki a Toto két, jelen állás szerint állandónak mondható tagja. A két rocker kis csavart is ejt a sztoriba, hiszen aktívan részt vettek a másik anyagának megírásában, így lényegében mind a Lukather-féle I Found The Sun Again, mind a Williams-féle Denizen Tenant egyfajta saját ízű, de Toto-szerű alkotás lesz. Lukather korábban kiadott Run To Me-je mellé megérkezett Williams Never Saw You Comingja, így valamennyi összehasonlítási alap már van.

williamsdenizant.jpg

Joseph Williams: "A Never Saw You Coming az első lehetőségem arra, hogy ki tudja, mi óta végre újra megmutassam a saját zenei hangomat. Habár a lemezem egy elég eklektikus dalcsokor lesz, ez a szám megmutatja, mire is kell számítani, ízelítőt ad a teljes egészből. Azt mindenképpen, hogy milyen éneket kell majd várni. Az egész a Never Saw You Cominggal kezdődik, plusz úgy gondoltam, itt az ideje egy, a halálról szóló menő, szexi dalnak. Élvezzétek...!"

lukatherifound.jpg

Steve Lukather: "Sosem élveztem még ennyire egy lemezfelvételt! Görcsmentes, jó hangulatú és könnyű volt - csak úgy haladt a saját útján. Mindegyik dal élő felvétel. Semmi metronóm, semmi javítás, semmi próba. Egyszer szaladtunk végig rajta, aztán a felvételek, így lényegében a teljes lemez a kettes kör anyaga. Néhol megkettőztem a gitárrészeket, 'feljavítottam' egy pár dalt, amit kellett, de csakis ugyanabban az időkeretben. Rögtön a felvételek után fel is énekeltem a számokat. Egy dal, egy nap. Végül Joe nyomott rá néhány háttér vokált, de ennyi az egész.

Megpróbáltam egy annyira őszinte 1970-es évekre emlékeztető és felvételi stílusú lemezt készíteni 2020-ban, amennyire csak lehet, a modern hangzással kiegészítve."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3116284006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum